Instructeurs gezocht!

Ons programma groeit! En daar zijn wij natuurlijk super trots op. Het is elke dag weer heerlijk om te zien wat kinderen allemaal van én met pony’s kunnen leren. Groeien kunnen wij niet alleen en daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste instructeurs die, net als ons, genieten van alles wat de omgang met pony’s kinderen te bieden heeft.

Ben jij gediplomeerd instructeur? Werkzaam als ZZP-er of op zoek naar een (bij)baan? Werk je graag met ruiters in de leeftijd van 6 tot 16 jaar? En wil je jouw passie voor paarden en paardensport te combineren met je passie voor lesgeven / coaching? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zoeken versterking van ons team op zowel onze locatie in Vught, als op onze locatie in Oirschot. Dagen in overleg, lestijden zijn vooral ’s middags (na school) tot begin avond (maximaal 19.00 uur). Op zaterdag geven we gedurende de hele dag verschillende lessen.

Uiteraard vertellen we je graag meer over ons programma, onze manier van lesgeven, waar wij naar op zoek zijn in een collega en wat we jou kunnen bieden! Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken via info@ponyleerkracht.nl of telefonisch 0621896698 (Rowie, locatie Oirschot) en 0617452401 (Monique, locatie Vught).

Kom jij ons team versterken?